Obnoviť stránku

Diskusia k Gogen Power Bank 10000 mAh bielo-čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Gogen Power Bank 10000 mAh bielo-čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Gogen Power Bank 10000 mAh bielo-čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Gogen Power Bank 10000 mAh bielo-čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Gogen Power Bank 10000 mAh bielo-čierna - Powerbank
Gogen Power Bank 10000 mAh bielo-čierna
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 15
Lze power bankou Gogen 10000mAh dobíjet mobil Samsung Galaxy S4 mini ? A lze adapterem pro uvedeny telefon možne nabíjet uvedenou power banku ?
Dobrý den, nejsem odborník na eletřinu a tak mě zajmá, jestli když zapojím 2A výstup k nabití mého telefonu, který používá 1A nabíječku (honor 7 lite) jestli se časem poškodí baterie, Děkuji
Dobrý den, je možné že se mi moje Powerbaka nabíji přes 24 hod a stále bliká modrá led ?
Dobry den dostala som tento gogen power bank ako darcek ku svojej objednavke. Zial po rozbaleni my chyba jedna cast: mali tam byt podla navodu tri casti: 1.) power bank 2.) Adapter /ten chyba/ 3.) usb drat Neviem ci ten Adapter ma byt sucastou balenia alebo nie? vopred dakujem za odpoved
Jak zapnout led světýlko?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03