Obnoviť stránku

Diskusia k GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3 - Základná doska
GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 28 Recenzie 1
Dobrý den půjde do této zakl.desky procesor od AMD???
dobry den kolik se na tu zakladni desku vejde grafickych desek
Dobrý den procik i5 8500 bude sedět a ram od crucial ballistix 16gb 2666 cl16?
Dobrý deň. Dal by som sem SSD-M.2 s konektorom 2280 ? Ďakujem.
Dobrý deň. Môžem sem osadiť i5-8600K ? Ďakujem.
Dobry den, koupil jsem si tuto zakladni desku, ale nefunguji zadne usb porty. V biosu detekovany jsou - ukaze mi i nazev pripojeneho usb flash disku. Ovsem kdyz se spusti system win7 tak usb nefunguji. Taktez nelze nainstalovat novy win7 protoze po vyberu jazyka mi instalacni program zahlasi chybu s ovladaci (nelze najit ovladac pro cd/dvd nebo instalacni medium). Timto jsem se dostal do slepe ulicky, nelze nainstalovat win, nelze vytvorit bootovaci usb flash disk ani pro win10. USB porty nefunguji. Co mam ted s tim delat? Bud to vyhodim z okna, nebo to zajdu vratit. Prvni varianta je jistejsi.
Pekný deň ja si budem robiť pc dám si tam dám i3 8100 (bude pasovať ? ) grafickú kartu si kúpimneskôr . môžem na začiatku používať iba integrovan/ grafiku s i3 ?
Dobry den, jak jsem se docetl, tato deska ma zkladni frekvenci pameti 2666mhz (bez OC) a me by zajimalo, jestli po osazeni pametmi DDR4 Crucial Ballistix Sport LT 16gb (2x 8gb) 2666mhz pujdou taktovat... a pokud ano zda-li je mozne priblizit si alespon k frekvenci 3000mhz. Predem dekuji za odpoved.
Dobrý deň, chcem vedieť, či balenie obsahuje aj CrossFire bridge. Ďakujem
Hodí sa ku tejto doske - graf. karta od gigabyte gtx 1050 oc 2GB ? Bude pasovat ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09