Obnoviť stránku

Diskusia k GIGABYTE AORUS S

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GIGABYTE AORUS S, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GIGABYTE AORUS S ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GIGABYTE AORUS S vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
GIGABYTE AORUS S - Herný PC
GIGABYTE AORUS S
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5
Kolik dokáže PC připojit současně FullHD monitorů, čtyři nebo pět...?
Dobrý den, z nějakého důvodu se mi PC pořád zapíná, pokud je připojeno v el. síti. Můžete mi poradit, jak se toho zbavit?
Dobrý deň. Chcem sa spýtať aká je skutočná hodnota pamäte RAM v tomto PC? Pretože v krátkom popise uvádzate 32GB ale nižšie v podrobnostiach a tiež v marketingovom videu výrobcu sa uvádza 16GB. Ďakujem za odpoveď
Dobry den Da sa vlozit do PC dalsi SSD disk? Da sa vlozit do PC viac pamate? Da sa PC otvorit a nebude porusena zaruka?
chcem sa spýtať či ma pc dostatočný výkon na nové hry na ultra nastavenia v 4K z rady ratingom

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04