Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Garmin Venu Sq, Slate/Gray Band

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Garmin Venu Sq, Slate/Gray Band, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Garmin Venu Sq, Slate/Gray Band ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Garmin Venu Sq, Slate/Gray Band vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Garmin Venu Sq, Slate/Gray Band - Smart hodinky
Garmin Venu Sq, Slate/Gray Band
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 73 Recenzie 60
Dobrý den, dá se hodinkami platit i v případě, že telefon nedisponuje NFC ?
Prosím o radu zda pujdou tyto hodinky sparovat se Samsung A11. V mobilu stažená apka zdraví v mobilu a detail krok pro zdraví. Půjde údaj z hodinek např. 1x denně tzv. přesypat do mobilu aby žena nemusela nosit oba aparáty u sebe. Prosím o info je to dárek k 70 nar. k 30 .3.2024
Dobrý den, je možné mít na hodinkách i jiný ciferník než jen ten který je vidět ve videu nebo na fotkách? Díky moc
dobrý den chci se zeptat, jestli se dá nastavit hodinky aby tam byl i spánek přímo v hodinkách.
Dobrý den, lze s hodinkami telefonovat? Myslím přes Bluetooth. Dekuji
Při párování k telefonu Samsung Galaxy A20e chce po mně aplikace Garmin Connect PIN nebo párovací kod. Kde ho najdu? Poraďte. Děkuji.
Dobry den, Da sa v hodinkach zobraziť galeria resp preposlať do nich fotku ?
Zdravim Čo znamená poznámka požité? Že boli iba otvorené a zapnuté,alebo sú po nejakej reklamácii?
Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry pouzdra? Děkuji
Pri zobrazení pulzu cez hrudný pás údaj na displeji sa stratí a naskočia hodiny.Je možné nastavenie tak aby displej ho ukazoval počas celej aktivity napr.pocas bicyklovania ? Mne sa to nedarí a v návode to neviem nájsť

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02