Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Garmin Forerunner 745 Music Red

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Garmin Forerunner 745 Music Red, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Garmin Forerunner 745 Music Red ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Garmin Forerunner 745 Music Red vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Garmin Forerunner 745 Music Red - Smart hodinky
Garmin Forerunner 745 Music Red
Predaj skončil
Dobrý den, jaky je rozdíl mezi nabízeným Garmin Forerunner 745 Music A Garmin Forerunner 745, které jsem našel na jiném webu Jsou to ty stejne, všechny mají vnitřní paměť na hudbu 8GB Dekuji za odpověď David

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08