Obnoviť stránku

Diskusia k Garmin Forerunner 45 Lava Red

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Garmin Forerunner 45 Lava Red, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Garmin Forerunner 45 Lava Red ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Garmin Forerunner 45 Lava Red vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Garmin Forerunner 45 Lava Red - Smart hodinky
Garmin Forerunner 45 Lava Red
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6
Dobrý den, je součástí balení těchto hodinek i kompletní nabíječka (kabel + zástrčka s trafem) anebo je potřeba ji dokoupit zvlášť? Díky.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda jsou hodinky kompatibilní s telefonem iPhone, verze softwaru 14.2, model iPhone 8. Děkuji, s pozdravem M.V.
Dobrý den, prosím o info jestli lze na těchto hodinkách odmítnout příchozí hovor a nebo alespoň ztišit vyzvánění. Díky.
Dobrý den,jak dlouho vydrzi hodinky s GPS ?A je možnost si k tomu prikoupit hrudní pas ,aby to měřilo přesně ,nebo jde to vůbec ? Děkuji
Dobry den Komunikuji hodinky v češtině. A jdou propojit s telefonem Samsung 9
Dobrý den, zajímalo by mne jaký je rozdíl mezi těmito hodinkami a tady těmi https://m.alza.cz/garmin-forerunner-45-lava-red-d5599541.htm Předem děkuji za odpověď

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01