Obnoviť stránku

Diskusia k Garmin Epix Sapphire Titan/White Band

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Garmin Epix Sapphire Titan/White Band, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Garmin Epix Sapphire Titan/White Band ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Garmin Epix Sapphire Titan/White Band vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Garmin Epix Sapphire Titan/White Band - Smart hodinky
Garmin Epix Sapphire Titan/White Band
Predaj skončil
Máte nějak popletené ty názvy na kterých ale zásadně záleží mám u vás obj. na tyto hodinky takže jedná se o verzi saphire / titan ??? ono zakladní tvrzene sklo a saphirove je dost rozdíl a nejen v ceně tak které jsou tyto vámi uvedené ? děkuji za odpověd.Jan V.
dobry den chcem sa spytat či obsah balenia obsahuje aj nabijačku lebo ja som mal len kablik...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16