Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k GameMax WinMan silver

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GameMax WinMan silver, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GameMax WinMan silver ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GameMax WinMan silver vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
GameMax WinMan silver - PC skrinka
GameMax WinMan silver
Predaj skončil
Poradňa a návody 5
dobrý den chci se zeptat jestli tato skříň komunikuje s Asus Aura Sync RGB. Děkuju
Dobrý deň, aký typ vetrákov je v tejto skrini ?
Dobrý deň prosím vás je možné do tejto skrine osadiť tento typ vodného chladenia EK Water Blocks EK-KIT RGB S360 ? Vopred ďakujem za informáciu. Martin Hollý
Dobrý den, má tato skříň prachové filtry?
Má táto herná skrinka reguláciu otáčok ventilátorov ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08