Obnoviť stránku

Diskusia k FrameXX IO Inteligentná zásuvka 16 A

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FrameXX IO Inteligentná zásuvka 16 A, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FrameXX IO Inteligentná zásuvka 16 A ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FrameXX IO Inteligentná zásuvka 16 A vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
FrameXX IO Inteligentná zásuvka 16 A - Smart zásuvka
FrameXX IO Inteligentná zásuvka 16 A
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10 Recenzie 13
video mereni spotreby v realnem case: Odkaz do neznáma
Zdravím, máte někdo návod jak zásuvku kompletně resetovat? Potřeboval bych ji znovu nastavit, ale postup se mi nedaří zopakovat. Na poprvé to šlo, pak jsem ji přenesl do jiné zásuvky a od té doby nejde. V aplikaci je stále off-line, tlačítkem zapínat jde.
používal som to na vzdialene zapinanie a vyponanie PC a po 3 dnoch pouzivania nefunguje ani cez apku, ani cez HW tlacitko. Asi umrela. Stalo sa to este niekomu?
Môžem poprosiť presný link na aplikáciu? V google play je ich niekoľko s rovnakým názvom. Vďaka
bude fungovat i s aplikací TuyaSmart ?
má tato zásuvka zabudované čidlo teploty? resp. umí se zapínat na základě pokojové teploty jako termostat?
Na IFTTT jsem primou podporu nenasel, je nekde navod jak se na ovladat z IFTTT?
Jak se jmenuje aplikace na google play?
Jakou aplikaci používá?
Zásuvka je typu E nebo F?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03