Obnoviť stránku

Diskusia k Fractal Design Meshify S2 White TG Clear

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fractal Design Meshify S2 White TG Clear, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fractal Design Meshify S2 White TG Clear ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fractal Design Meshify S2 White TG Clear vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Fractal Design Meshify S2 White TG Clear - PC skrinka
Fractal Design Meshify S2 White TG Clear
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 1
NOCTUA NH-D15
Zdravím, mal by som záujem o túto bedňu, no zároveň by som chcel dať grafickú kartu do zvislej polohy pomocou prípojky PCI-E riser card (alebo ako sa to volá) aký druh prípojky môžem použiť pre túto bedňu? Ďakujem.
Dobrý den, usb-c na čele skříně je připojeno do desky usb 3.0 kabelem nebo novějším 3.1 gen2???
Dobrý den, zajímalo by mě, jak je v této case řešeno připojení grafiky k desce ve vertikální poloze a jestli se takto dá umístit RTX 2060. Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19