Obnoviť stránku

Diskusia k Fractal Design Meshify C TG

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fractal Design Meshify C TG, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fractal Design Meshify C TG ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fractal Design Meshify C TG vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Fractal Design Meshify C TG - PC skrinka
Fractal Design Meshify C TG
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 6
Dobrý deň, zaujímalo by ma či sa dajú zo skrine odmontovať nohy na ktorých stojí. Pokiaľ ano, zaujímala by ma výška skrine po ich odmontovaní, ďakujem.
Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať či sa bude zmestiť do tejto skrine prichádzajúca RTX 3080 aj s chladičom NZXT KRAKEN Z63 (https://www.alza.sk/nzxt-kraken-z63-d5770125.htm?o=1) s dvomi 120mm Corsair fénmi (https://www.alza.sk/corsair-ll120-rgb-120mm-dual-light-loop-white-rgb-led-pwm-fan-single-pack-d5656341.htm?o=1) namontovanými vpredu. Dopredu ďakujem za odpoveď.
Dobrý den, jaké ventilátory balení již obsahuje? Díky
Dobrý deň. Bude sa mi tam zmestiť tento zdroj ? https://www.alza.sk/gigabyte-g750h-d5677787.htm
Dobry den, vojde sa do tejto skrine graficka karta MSI Radeon RX 5700 GAMING X 8G (https://www.alza.sk/msi-radeon-rx-5700-gaming-x-8g-d5677269.htm)? Dakujem
Dobrý deň , Podporuje táto skriňa ATX dosky ? za odpoveď ďakujem.
hcel by som sa opýtať ci sa da aj hrat gta 5 bez problemov?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13