Obnoviť stránku

Diskusia k Fractal Design Define 7 Black/White TG

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fractal Design Define 7 Black/White TG, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fractal Design Define 7 Black/White TG ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fractal Design Define 7 Black/White TG vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Fractal Design Define 7 Black/White TG - PC skrinka
Fractal Design Define 7 Black/White TG
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 2 Recenzie 1
jaká riser card je určená pro možnost vertikálního uchycení grafické karty v této skříní ? Lze použít Fractal Design Flex VRC-25 PCI-E riser card ?
Dobry den, potreboval bych pomoci s vyberem vhodne pc skrine, hledam uz peknych par dni a nenachazim. Pozadavky: - ATX deska i zdroj (mluvim o formatu, oboje uz mam doma pripravene) - vyska max. 45 cm, sirka 25 cm, hloubka 50 cm (aby se vesla do stolu) anebo co nejmensi aby se vesla na stul - min 2x USB 3.0 - GPU na 2 sloty delky 29 cm - 2x HDD 3.5" - 5.25" sachta - celkove kvalitni skrin (alespon slusne prachove filtry), uz jsem mel vybranou Fractal Define 7, bohuzel nesplnuje pozadavky na rozmery - vyhodou prosklena bocnice, usb-c, ctecka pam. karet, zvukova izolace, prilozene vetracky... Zvazoval jsem krome zmineneho FD7 napriklad i Corsair Carbide 540 a be quiet! Pure Base 600, bohuzel do stolu se nevejdou a na stul se dvema monitory a mysi take ne. Nasel jsem vlastne jen dve vyhovujici skrine: Sharkoon VG5-W nebo FSP CMT230, ktere jsou obe ale pomerne nizke kvality, aspon tak mi to prijde na zaklade dohledanych informaci.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02