Obnoviť stránku

Diskusia k Forza Motorsport 7 – Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Forza Motorsport 7 – Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Forza Motorsport 7 – Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Forza Motorsport 7 – Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Forza Motorsport 7 – Xbox One - Hra na konzolu
Forza Motorsport 7 – Xbox One
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 15 Recenzie 8
Zdravím jak poraďte prosím jak hrát forzu 7 motorsport ve dvou na jedné konzoli děkuji Henny
Dobry den, mohou hrat dva hraci soucasne? Myslim pulenou obrazovku, ne online. Dekuji
Mohu Forza Motorsport 7 nainstalovat a provozovat na XBOX serie X i po ohlášeném ukončení podpory Forza Motorsport 7 na Xbox Game Pass?
Dobrý den, je hra hratelná singl plaer? tedy offline?
Dobrý den mám dotaz. Jde Forza Motosport 7 i na xbox s 6? Veselá
Je tato krabicová verze s cd,nebo je to jen kód?
Dobrý den, Forza 3 je v Austrálii, Forza 4 v Británii, jak je na tom Forza 7? Jezdí se mimo závodní okruh vlevo nebo vpravo? Vadí mi jízda vlevo u vlastněné Forza Horizon 4. Trochu se bojím toho, aby mi pak děti po "tréninku" na konzoli nepřejely na skutečných českých silnicích v provozu při jízdě na kole vlevo... Děkuji.
dobrý den je pravda že hra zabírá okolo 90 gb? někde jsem se to dočetl předem děkuji
Dobrý den, chci se zeptat zda hra na Xbox one má split screen (rozdělený obraz) neboli mohou hrát dva hráči na jedné konzoli najednou. Děkuji.
Dobrý den, zakoupil jsem hru viz obrázek. hr jsem nainstaloval a hraje, ale jak mile zapnu wifi tak přestane hrát a začne se instalovat a stahovat cca 62GB. Je to takto ok, nebo mám někde chybu. Díky za odpověď

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16