Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k Fonestar BTX-3011

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fonestar BTX-3011, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fonestar BTX-3011 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fonestar BTX-3011 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Fonestar BTX-3011 - Bluetooth adaptér
Fonestar BTX-3011
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 2
bude to fungovat když mám sluchátka s BT 5.0 ? A opravdu tam není zpoždění za obrazem když chci využívat u TV ? Děkuji za info....
1.) Aku ma prosim Vas Fonestar BTX-3011 latenciu? Ide mi o to, o akom oneskoreni hovorime oproti videu/original zvuku z jacku... ? Nebude audio/video stopa rozsynchronizovana? Mate odskusane? 2.) aky je real dosah bez vypadavania (bez prekazok) na sluchatka? 3.) vie sa sparovat od vas zakupenych bluetooth repro Sony SRS-XB22 https://www.alza.sk/sony-srs-xb22-cerveny-d5582873.htm (viete odskusat prosim? )
Dobrý den zakoupil jsem btx-3011 nevím jak propojit se sluchátky jelikož k tomu nebyl dodán návod. 1. Potřebuje vysílač byt zapojen do zdroje nebo má v sobě baterku jelikož když se snažím zapnout vysílač nic to nedělá i když jsem to 2 hodiny nabíjel. 2. Dají se sluchátka 5.0 bluetooth propojit s tímto vysílačem Jestli ne, pomohli byste mi najít vhodná sluchátka a nebo doporučit popřípadě jiný adapter který by sluchátka podporoval. Přeji Vám hezký den a děkuji předem za odpověď.
Dobrý den, poradíte mi prosím jak spárovat s Apple AirPods? Nedaří se mi to :/
Dobrý deň, Keď pripojím toto zariadenie k TV pôjde zvuk aj s TV aj zo zariadenia do slúchadiel Bluetooth ? Dcéra slabšie počuje a chcem jej zvuk s TV preniesť do slúchadiel Bluetooth. Prípadne poprosím o doporučenie zariadenia. Ďakujem. [email protected]
Ak spravne rozumiem toto je vysielac (transmitter) a na neho sa naparuju sluchadla. Ako prebieha parovanie ked ani sluchadla ani transmitter nemaju display? Ako potvrdim parovanie?
Když tento splitter připojím k staršímu zesilovač Sony d sluchátkového vývodu, budou mi to funkčně brát bezdrátová sluchadla ? Děkuji :-)
Je možné k tomuto ( nebo podobnému) zařízení spárovat dvoje sluchátka ??? chci použít pro děti k televizi v autě. Díky
zdravim,prosim Vas, tento produkt sa da aj pouzit na to aby tv audio output cez 3.5 jack bol vysielany tak aby bluetooth reproduktory mohli ten signal prehravat?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16