Obnoviť stránku

Diskusia k FIXED Travel s USB-C a 2× USB výstupom a USB-C/USB-C káblom podpora PD 45 W biela

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FIXED Travel s USB-C a 2× USB výstupom a USB-C/USB-C káblom podpora PD 45 W biela, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FIXED Travel s USB-C a 2× USB výstupom a USB-C/USB-C káblom podpora PD 45 W biela ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FIXED Travel s USB-C a 2× USB výstupom a USB-C/USB-C káblom podpora PD 45 W biela vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
FIXED Travel s USB-C a 2× USB výstupom a USB-C/USB-C káblom podpora PD 45 W biela - Nabíjačka do siete
FIXED Travel s USB-C a 2× USB výstupom a USB-C/USB-C káblom podpora PD 45 W biela
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 6
Dobrý den, zakoupil jsem nedávno tuto nabíječku, protože můj telefon (S23 Ultra) by měl zvládat 45W nabíjení. Zakoupil jsem k tomu i kabel 5A od Samsungu. Po připojení jsem zjistil, že nabíjení s touto 45W nabíječkou je ještě pomalejší než s 25W rychlonabíječkou od Samsungu. Podpora Samsungu mi řekla, že neručí na funkčnost nabíječek od jiných výrobců. Je to opravdu tak, že prostě tahle nabíječka je k ničemu k mému telefonu? Nebo mám chybu hledat jinde?
Dobrý den, je možné adaptér použít pro nabíjení 2x tablet ipad 10.2 + mobil samsung note. Lze vše nabíjet dohromady? děkuji
Dobrý den, je možné tuto nabíječku použít k nabíjení notebooku Dell Vostro i k nabíjení telefonu Xiaomi? Děkuji za odpověď!
Dobrý den, mohu tuto nabíječku použít k nabíjení notebooku (lenovo yoga 6)? Díky za odpověď
Dobrý deň, môžem túto nabíjčku použiť na S21 ktorá ma nabíjenie do 25W ? Mário
Dobry den, jakou verze Power Delivery podporuje? 2.0 nebo 3.0?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19