Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k FIFA 21 – Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FIFA 21 – Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FIFA 21 – Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FIFA 21 – Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
FIFA 21 – Xbox One - Hra na konzolu
FIFA 21 – Xbox One
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 14 Recenzie 2
Dobry den, kupili sme digitalnu verziu, na xbox one sme ju nainstalovali, tri dni isla a odvtedy nejde spustit. Potom sme to skusali na xbox series s, tam ide. Neviete prosim poradit?
Dobrý den, chci se zeptat. Chceme s kamarádem hrát online proti sobě fifa21, já mám Xbox one S a on má Xbox one. Když si oba koupíme tuhle fifu a xbox live gold, budeme moci hrát proti sobě a nebo bychom museli mít stejný typ Xboxu? Děkuji
Dobry den jak je mozne zapnout CZ titulky prosim? v nastaveni hry mame pouze titulky on nebo off ale nelze menit jazyk a CZ neni v nabidce dekuji
Dobrý den, funguje FIFA 21 na x box 360?děkuji za odpoved
Dobry den. Hra se po nandani cd do mechaniky nacte ale pote se zasekne. Musim vypnout a zapnout xbox nebo spustit jinou hru a pal zase fifa funguje. Nevite cim to je?spatne cd? Diky za info
Dobrý den, půjde tahle verze na klasický xbox one. Někdo píše že je na blue Ray, ale na krabici se píše xbox one series. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, půjde tahle verze na klasický xbox one. Někdo píše že je na blue Ray, ale na krabici se píše xbox one series. Děkuji za odpověď.
dobry den, jak je to s krabicovou verzi, pokud mam xbox S - krabicova je na bluray takze ji na S nepujde pustit, nebo pujde i stahnout a pouzije se jen nejaky kod?
při zakoupení jsou v obsahu balení tři hry, jedna z ních je fortnite a při zadání klíče hry nejde aktivovat
dobrý den, mám problém s tím jak aktivovat tuto hru v rámci zakoupení xboxu a zapojení nevím jak aktivovat

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02