Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k FIFA 20 – Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FIFA 20 – Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FIFA 20 – Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FIFA 20 – Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
FIFA 20 – Xbox One - Hra na konzolu
FIFA 20 – Xbox One
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 19 Recenzie 6
Bude tam Sparta a Slavie?
Dobrý den, funguje tato hra i na Xbox Series X.Děkuji.
Dobrý večer, chcel by som sa opýtať, či hra podporuje cross-platform play medzi Xboxom One a Xboxom Series. Pri FIFA 21 som našiel, že ani takýto cross-platform play nepodporuje, ale neviem, ako je to pri o rok staršej hre, ktorá ešte new-gen konzoly nepoznala. Vopred ďakujem za odpoveď.
dobrý deň, môžu túto hru hrať aj 2 hráči naraz prostredníctvom ovládačov?
Dobrý den, chci se zeptat jestli se krabicová verze hry musí před spuštěním stahovat do konzole.
Dobrý deň, zakúpil som Fifu 20 na Xbox One, ktorý vlastním len chvíľu a moc sa do toho nevyznám. Až keď som zakúpil produkt, tak som zistil, že na Xboxe chýba mechanika na CD čiže sa mi Fifa nedá spustiť. Chcem sa opýtať či by sa nedala vymeniť hra s CD namiesto Fify s kódom. Podotýkam hru som už rozbalil no nie je nijak poškodená. Ďakujem
dobrý deň chcel by som sa spýtať kedy príde hra FIFA 2020 na Xbox one na krnču uhradenu cez účet
mozem sa opýtať kedy budete mať na skade fifu 2020 aj Bratislave ?
Dobrý den. Ježíšek od vás zakoupil synovi, ale nějak se mu (synovi) podařilo vypnout ve hře češtinu a já ji nemohu za boha dostat zpátky. Uměli byste mi prosím poradit, případně odkázat na někoho, kdo by to uměl? Moc děkuji, V.S.
hci se zeptat , lze hrát na konzoly xbox s a zároveň na konzoly xbox x , každá konzole v jiné místnosti , nebo musím dvě hry ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16