Obnoviť stránku

Diskusia k Farming Simulator 19: Premium Edition – PS4

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Farming Simulator 19: Premium Edition – PS4, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Farming Simulator 19: Premium Edition – PS4 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Farming Simulator 19: Premium Edition – PS4 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Farming Simulator 19: Premium Edition – PS4 - Hra na konzolu
Farming Simulator 19: Premium Edition – PS4
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 1
Dobrý den má ta hra i český manuál nebo jenom český titulky
dobry den chcem sa opytat mozeme to hrat dvaja hraci na jednej konzole myslim spolocne napriklad na dvoch strojoch sučasne dakujem za odpoved
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli mi na PS 4 bude fungovat volant
Dobry chcel by som sa opytať keď zapojim klavesnicu do ps4 tak možem hrať farming tak cez klavesnicu da sa to nastaviť
Dobrý den chci se zeptat jestli můžou hrát online na dvou platformách. Mám PS4 a chci hrát s kamaradama co mají PC. Tak jestli to půjde nebo ne.
Dobry den, Na obalu hry je napsan i season pass ale v obsahu pak napsany neni, Jak to s nim tedy je? Je soucasti nebo ne? Predem moc dekuji za odpoved
Jaký je rozdíl mezi platinum editon a premium edition?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08