Obnoviť stránku

Diskusia k EZVIZ Mini O (C2C) 720p

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EZVIZ Mini O (C2C) 720p, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EZVIZ Mini O (C2C) 720p ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EZVIZ Mini O (C2C) 720p vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
EZVIZ Mini O (C2C) 720p - IP kamera
EZVIZ Mini O (C2C) 720p
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 22 Recenzie 6
Zdravím chcem sa opýtať da sa vypnúť na kameru nočný režim?
dobry den ,odkial berie energiu kamera,baterka alebo je knemu dlhy kabel na siet ?(zasubki zapojit) a videa nahrava na ssd kartu napr. neustale alebo po case aj zmaze...a tym padom setri miesto na karte ,100gb kolko hodin zaznamu? da sa aj online sledovat kameru a viac kamier napojit napr.cez wifi siet
Dobrý den, ve specifikacích je uvedeno - bezdrátové Wi-Fi rozhraní 2,4GHz a 5GHz. Při připojování na 5GHz, ale aplikace hlásí ať změníme na 2,5GHz, což nechceme. Kamera se tedy na Wi-Fi nepřipojí. Umíte poradit / pokud to opravdu není možné, doporučit produkt, který by 5GHz OPRAVDU zvládl?
Dobrý večer, když teda kamera nebude na žádné wifi ani žádném internetu, tak bude stále fungovat normálně a ukládat vše jak má SD kartu ?
Dobrý den, lze kameru nainstalovat do dvou zařízení a prohlížet současně ? A jak je to s tím zvukem při detekci pohybu - jde vypnout ? Děkuji
Dobry vecer, da sa kamera pripojit a pouzivat aj s mobilnym routrom? (Technické špecifikácie: WiFi: áno, 802.11 b/g/n Prevádzkové frekvencie: 800/900/1800/2100/2600 Prepojenie s PC: áno, WiFi, USB Max rýchlosť Downlink: max. 150 Mbit/s Max rýchlosť Uplink: max. 50 Mbit/s Kompatibilne s OS: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1; Mac OS X) Vopred vdaka za odpoved.
.
Dobrý den, lze sledovat obraz z kamery v reálném čase i když budu mimo domov? Zjednodušeně... kamera bude doma na WiFi, budu moci pomocí aplikace sledovat obraz i přes mobilní data, nikoliv na stejné WiFi, když budu mimo domov? Děkuji.
Ako môžem pripojiť kameru ezviz c2c ak môžem poprosím podrobnosti
zdravim , muzu sledovat i kdyz budu praci co se deje doma?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13