Obnoviť stránku

Diskusia k EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p - IP kamera
EZVIZ Husky Air (C3W) Full HD 1080p
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 207 Recenzie 37
dasa kamera aj zapojit cez len ethernet kabel a nie cez wifi, a ked už by sa aj dalo cez ten ethernet kabel dasa ta kamera cez ten kabel ja napajat aj pripojit na internet že 4 žily napajanie a dalšie 4 internet privod do kamery.
Dobrý den,zakoupil jsem tuto kameru. Zatím funguje k mé spokojenosti. K funkčnosti je zapotřebí ezviz ap, také bez problémů ale chtěl bych informace o cloudplay a jeho cenách. Srozumitelně a česky. Nevíte kam se obrátit. Na netu nic není. A 7 deni free cloudplay už končí. Je tam možnost zaplati prodloužení to ano ale ani čárka o ceně. Děkuji za odpověd.
Dobrý den chci se zeptat Dá se propojit těhle kamer víc najednou aby mi to ukazovalo třeba na počítači na monitoru více obrazovek nebo více čtverečků
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať či kamera prepisuje staré záznamy na SD karte keď sa SD karta naplní.
Dobrý den, lze na této kameře zaznamenávat nepřetržitý záznam a záznam si pak přehrát v aplikaci? Děkuji
Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať či treba zakúpiť predplatné cloudu aby bolo možné pozerat zaznam live (co sa na kameru deje).
Dobrý deň je možné kontrolovať kameru z 2 mobilných zariadení?
Dobrý den, jde vypnout alarm? mám na zahradě psa, tak aby to neustále nehoukalo. díky za info SyVa
Zdravim. Koupil jsem si dve tyto kamery a stava se mi, ze se u obouch nepremazava zaznam na microSD karte. Mam Verbatim 128GB vhodnou pro toto zarizeni. Na podpore Ezviz mi rekli, ze kamery jsou kompatibilni se Sandisk. Jo jenze se to nikde neuvadi. Ani Alza a ani vyrobce to nema nikde uvedeno. Mam si zakoupit Sandisk a vyzkouset to. Jenze neni to levna zalezitost. Mate s tim nekdo zkusenost?
Dobrý den, lze někde sehnat aplikaci i na macbook pro? Kamera běhá na iPhonu dobře, ale chtěl bych se i podívat na macbooku. Nevíte někdo, kde stáhnout aplikaci? Díky

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09