Obnoviť stránku

Diskusia k Ezviz DP1C

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Ezviz DP1C, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Ezviz DP1C ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Ezviz DP1C vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Ezviz DP1C - Digitálne kukátko na dvere
Ezviz DP1C
Predaj skončil
Poradňa a návody 6 Recenzie 1
Dobrý den. Prosím o radu, jak u dveřního kukátka "Ezviz DP1C" přidat druhého uživatele. Do druhého telefonu se mi v aplikaci Ezviz nedaří přidat totéž zařízení. Moc děkuji za případnou odpověď.
Dobrý den, posílá upozornění na mobil v případě detekce pohybu? Děkuji
Dobrý den, koupili jsme si video zvonek EZVIZ DP1C. V popisu se píše, že to rozpoznává obličej. Prosím k čemu se to používá a jak nastavit? Děkuji za odpověď Věra Durčáková
Ako dlho vydrží batéria a ako často to treba nabíjať? Ďakujem za info
nikde jsem nenašel max.možnou velikost paměťové karty
Ako dlho vydrzia baterie????

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13