Obnoviť stránku

Diskusia k EZVIZ C3N

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EZVIZ C3N, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EZVIZ C3N ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EZVIZ C3N vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
EZVIZ C3N - IP kamera
EZVIZ C3N
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9 Recenzie 6
Dobrý den, uvádíte, že kamera podporuje operační systém Windows. Přes jakou aplikaci/software lze kameru s PC propojit? Děkuji.
Nebo takhle,bude mi to nahrávat do notebooku i bez sd karty?
Dobrý den,chci si kamerku koupit.Mám dotaz stačí mi třeba slabší sd karta 16-32gb?Jde to nastavit aby všechen pohyb nahrával se do notebooku?
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli se dá kamera nastavit přez hotspod a dál používat bez internetu a jestli se dá napájet 12volty .dekuji
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda když nebudu chtít využívat cloud platformu zda by šlo nastavit na kameru aby nahrávala pouze detekci pohybu ?
Dobrý deň. Kamera pri režime stráženia vyhodnocuje slnečný svit ako narušenie priestoru a posiela notifikacie pri prechode z nočného režimu na denný a to bez ohľadu na veľkosť alebo ohraničenie monitorovaného priestoru. Dá sa to nejakým spôsobom nastaviť?
dobrý den. chcel by som sa spytat. ak mam kameru pripojenu na wifi. a stane sa mi ze vypadne internet. nebude teda pripojena k sieti.... bude stale zaznamenavat a nahrávať pri narušení objektu? a pri opatovnom pripojeni na internet si budem moct pozriet zaznami aj pocas toho daného vypadku internetu? dakujem.
Zdravim, dá sa kamera využívať bez pripojenia do internetu? Resp. inej wifi siete? Predstavoval by som si wifi Direct na stiahnutie záznamov
Koupila jsem si tyto kamery. Dení provoz ok. Problém je s nočním provozem. Zvolilala jsem si inteligentní noční režim. Kamery se při detekci pohybu přepnou do režimu barevného nahrávání, ale po ukončení pohybu se nevrátí zpět na inteligentní režim.(stale svítí) Stejný problém je u nastavení černobílého provozu. Pro přechod na denní režim se musejí restartovat. Nočního režimu se sám změní i při odpojení a znovu připojení napětí. Je to normální? Jak zajistit, aby kamery zůstali ve zvoleném nastavení. Děkuji Moravcová

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01