Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k EVOLVEO AudioConverter XS

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EVOLVEO AudioConverter XS, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EVOLVEO AudioConverter XS ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EVOLVEO AudioConverter XS vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
EVOLVEO AudioConverter XS - DAC prevodník
EVOLVEO AudioConverter XS
Predaj skončil
Poradňa a návody 17 Recenzie 8
Dobry den. Poku jsem spravne pochopil z manualu, je potrebne televizi (vysilac) nastavit do modu PCM, coz je starsi format pro stereo (2 kanaly). System tudiz NEPODPORUJE Dolby Digital® technology ktera vyuziva 5.1 (6 kanalu). Umite tuto informaci potvrdit? Umite doporcuit zarizeni, ktere by podporovalo zvuk ve formatu 5.1? Predem diky
nejde mi spárovať na pc HP ProDesk 600 G2 i5 6500T win 10 s Creative Bluetooth BT-W2 neviete kde by mohol byť problém?
Dobrý den, aptX-HD funguje na přijímači i na vysílači?
Dobrý den, jen si chci ověřit, že kupuji co potřebuji. Z výstupu audio out cinch (RCA) staršího tv příjmače Panasonic připojím audio signál do vstupu jack 3,5 mm EVOLVEO AudioConverter. Converter přepnu do režimu vysílání TX. Spáruji bluetooth sluchátka a poslouchám. Jak ovládám hlasitost ve sluchátkách ? Je možné ovládat hlasitost reproduktorů v tv příjmači nezávisle na hlasitosti sluchátek ? Prosím o radu. Děkuji předem a omlouvám se za moji ignoranci. K. Schneider
Dobry den, potreboval bych vstup zvuku z bluetooth (audio z mobilu) a vstup zvuku z kabelove z jack (mikrofon) na vystup bluetooth (prenosne repro). Bude mi to fungovat?
Dobry den, da se nejak vypnout to otravne pipnuti pri pripojeni nebo odpojeni bluetooth v rezimu prijimace? Dekuji.
Dobrý den,mám starou sestavu Technics,a v ní receiver SA-GX370. Ten nemá vzadu AUX vstup.Lze tuto sestavu připojit třeba přes vstup PHONO?Nebo nějaká jiná možnost,jak propojit sestavu přes bluetooth s jinými zařízeními?Děkuji Petr
Dobrý den, mám 2 dotazy: - Bude mi to fungovat i jako přijímač z telefonu do TV (video + zvuk)? - Mohu to připojit do TV, kde je jediný vstup = na zvuk Jack 3,5? Děkuji, Císařová.
Dobrý den, rodiče si moupili televizi LG, která má jenom bluetooth připojení na jedna sluchátka. Potřebují připojení na dvoje. Televize má optický výstup, čili by neměl být problém připojit je oboje přes bluetooth k tomuto zařízení? Děkuji za odpověď.
Hezký den, bude z TV s optickým audio na vstupu convectoru a na výstupu bluetoothu sluchatka dostatečný výkon s regulací hlasitosti.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17