Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k Eufy EufyCam 2 Kit: 2xEufyCam

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Eufy EufyCam 2 Kit: 2xEufyCam, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Eufy EufyCam 2 Kit: 2xEufyCam ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Eufy EufyCam 2 Kit: 2xEufyCam vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Eufy EufyCam 2 Kit: 2xEufyCam - Kamerový systém
Eufy EufyCam 2 Kit: 2xEufyCam
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 114 Recenzie 16
Dá se v apple homekitu u kamer nastavit aby detekovaly pohyb pouze v určitém čase? např. pouze v noci nebo od 22 do 7 hodin ráno. díky 👍
lze prosim nastavit venkovni sirenu taktez (krome odcizeni) na detekci pohybu osoby zachycene kamerou, aby "vyplasila" nezvaneho navstevnika?
Dobrý den, jaký dosvit maji kamery ve tmě? děkuji
Dobrý deň, záznam z týchto kamier sa ukladá automaticky do tej skrinky a nie do kamier vsak? Resp skrinka je v dome a kamery vonku a ukladaju to na kartu ktorá je doma v tej skrinke?
Dobrý den, zakoupil jsem si u vás tento kit, používal jsem je na stavbě bez držáků kamer. Po přestěhování jsem už držáky nenašel. Dají se tyto držáky na kamery nějak koupit zvlášť, nebo objednat jako náhradní díl?
Dobrý den, lze s tímto kitem spárovat i kit doorbell? Nebo musí být každý zvlášť?
dobry den, pokud pripojim zakladnu techto kamer do routeru (samozdrejme s pripojenim k internetu) mohu kamery sledovat i mimo dosah domaci wifi site napr. z dovolene v zahranici pomoci treba aplikace nebo tak nejak? A jeste by me zajimalo jaky dosah muze byt max. od zakladny k temto kameram kdyz teda beru v potaz ze bude kamery budou venku a zakladna bude uvnitr domu. dekuji za odpoved 😉
Dobry den. Jak daleko mohou byt kamery od zakladny? Dekuji
Dobrý den, jaký je maximální počet kamer, které lze připojit k základní jednotce HomeBase 2? děkuji za odpověď zákazník
Dobrý den. Jde k této základně přidat kameru s vyšším rozlišením? Mám tento set, ale potřebuji 3. kameru s lepším rozlišením.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11