Obnoviť stránku

Diskusia k ERGOTRON Neo-Flex Extend LCD Arm

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ERGOTRON Neo-Flex Extend LCD Arm, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ERGOTRON Neo-Flex Extend LCD Arm ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ERGOTRON Neo-Flex Extend LCD Arm vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ERGOTRON Neo-Flex Extend LCD Arm - Držiak na monitor
ERGOTRON Neo-Flex Extend LCD Arm
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 2
Aky priemer ma ta tycka prosim?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda tento typ produktu (stojánek) - https://www.alza.cz/ergotron-neo-flex-extend-lcd-arm-d164935.htm?o=14#foto - jde navrtat do pultu, tzn. že nebude namontován na hranu, ale bude uprostřed daného pultu.
udrží aj 9.5kg?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08