Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k EQUES VEIU MINI 2 gray

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EQUES VEIU MINI 2 gray, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EQUES VEIU MINI 2 gray ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EQUES VEIU MINI 2 gray vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
EQUES VEIU MINI 2 gray - Digitálne kukátko na dvere
EQUES VEIU MINI 2 gray
Predaj skončil
Poradňa a návody 16 Recenzie 2
cele kukatko je nahovno, zamerne som si kupil drahe a z obchodu aby som nemal problemy ako z aliexpresu a just jch mam, cas nesedi ani po x restartoch, nastavene na okamzite foto a foti az po par sekundach, oznam o zazname pride az po par minutach a komunikacia z mojej strany taka mizerna az hamba, ked zvysim citlivost tak falosne zaznamy robi kazdu chvilu,totalna hamba, za vela penazi velke hovno, absolutne neodporucam
Dátum naskladnenia 30.6.2022 neni vtip ? :D
Dobrý deň, Je prosím možné nejakým spôsobom vypnúť nočné prisvetlenie? Cervene bodky sú viditeľne a tak isto vydáva zariadenie pri zapnutí nočného režimu nepríjemný zvuk, čo mi bohužiaľ prekáža, nakoľko je zariadenie príliš napadne. Ďakujem
Zdravím. Po poslednej aktualizácii okolo 12.2.2022 sa niečo ale poriadne pos...lo. Vôbec nejde prehrať záznam videa... Čo s tým urobili tí Čínania??? Toto je základná funkcia kukátka - prehrať záznam. To ako keby ste auto naštartovali, ale nemohli sa pohnúť z miesta. Absolútne neodporúčam. A stálo to veľké peniaze... Som sklamaný
Čo sa stalo? Od 12.2. 2022 to Prestalo fungovať... Šit
Po detekcii pohybu mi zaznamená video dosť oneskorene a len 10 sekúnd. Dá sa nastaviť citlivosť detekcie a dá sa nastaviť nahrávanie videa aj dlhšie a ak áno, tak ako. Dá sa spustiť nahrávanie videa aj ručne ak niekto stojí za dverami ? Za odpoveď vopred ďakujem.
Zaujímala by ma možnosť výmeny akumulátora a jeho cena. Ďakujem
Dobrý deň. Viete mi poradiť alebo poslať link na aplikáciu k tomuto kukátku? Hľadal som no som bezradný , nenašiel som ani na google play ako mi bolo povedané pri kúpe.
Dobry den, mam otazku. Pouzival jsem zvoncek asi 2 mesice. Pak jsem zkousel dat micro sd a zvolil aktualizace, jenze z karty bylo prazdne a myslel jsem ze nepujde, tak jsem vypnul zvoncek a odpojil kartu, potom zapnul ale uz nereaguje. Presto jsem zkousel pres tlacitko reset ale vubec nic. Vite co s tim a jak muzu resetovat tento pristroj. Dekuji
Dobrý večer. Kukátko mi zo dňa na deň prestalo na mobile hlásiť poplach a nahraté video. Video síce uložilo, ale ma na to mobil neupozornil. V nastaveniach mám všetky hlásenia zapnuté. Včera večer ešte fungovalo v poriadku. Za odpoveď ďakujem.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13