Obnoviť stránku

Diskusia k Epico magnetické puzdro na doklady s podporou uchytenia MagSafe - čierne

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Epico magnetické puzdro na doklady s podporou uchytenia MagSafe - čierne, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Epico magnetické puzdro na doklady s podporou uchytenia MagSafe - čierne ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Epico magnetické puzdro na doklady s podporou uchytenia MagSafe - čierne vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Epico magnetické puzdro na doklady s podporou uchytenia MagSafe - čierne - MagSafe peňaženka
Epico magnetické puzdro na doklady s podporou uchytenia MagSafe - čierne
Predaj skončil
Poradňa a návody 3 Recenzie 9
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je peněženka vybavena ochranou pro karty před magnety, aby magnet neovlivnil magnetický pásek? A také kolik karet se do peněženky vejde? Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den, bude pasovat na https://www.alza.cz/iphone-15-pro-max?dq=7927775?
Dobrý den. Je tato peněženka kompatibilní i s iPhonem 13 Mini? Jde mi o její velikost aby třeba nezasahovala do fotoaparátu anebo aby nepřečnívala okraje telefonu. Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12