Obnoviť stránku

Diskusia k Epico Cotton Flip na Honor 10 Epico – červené

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Epico Cotton Flip na Honor 10 Epico – červené, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Epico Cotton Flip na Honor 10 Epico – červené ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Epico Cotton Flip na Honor 10 Epico – červené vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Epico Cotton Flip na Honor 10 Epico – červené - Puzdro na mobil
Epico Cotton Flip na Honor 10 Epico – červené
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 2
Dobry den, v popise produktu sa pise, ze je vhodny pre HONOR 10. Na obrazku pri produkte je vsak otvor na fotoaparat vyrezany pozdlzne a telefon HONOR 10 ho ma vyrezany priecne. Je teda len chyba na foto pri produkte? Chcem si obal kupit, ale nesedi obrazok s telefonom, pre ktory je urceny. Dakujem,
Dobrý deň, je tento obal vhodný na honor 10?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12