Obnoviť stránku

Diskusia k Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black - Bezdrôtová nabíjačka
Eloop Orsen W4 Wireless Charging Station 50 W Black
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 3
Dobrý den, bude tato nabíječka fungovat i pro mobil S A50? Děkuji, J.Dlouhá
Dobrý den, umí rychlonabíjení 50W jeden telefon?
Dobry den. Nedavno som si tuto nabijacku zakupil. Chcel by som sa spytat, preco podlozka prestane telefon nabijat a len na nej blika biela dioda. Aj by som si to pozrel v navode, no toto tam vysvetlene nie je (mimochodom, je len po anglicky, takze by ste si mohli dat toto dokopy, kedze je povinnost uvadzat na trh tovar s SK navodom). Internet tiez nepomohol. Budem uprimny, prekaza mi to, lebo ma nebavi chodit kontrolovat telefon, ci mi ho raci nabijacka nabijat, alebo nie (robi to s iPhonom Xr aj 13). Zvazujem vratenie v 14-dnovej lehote, lebo nabijacka nerobi poriadne to jedine, co ma - nabijanie. Vopred dakujem.
Dobrý den, Zakoupil jsem si tuto nabíječku, ale nejdou mi na tom nabíjet airpody 1. V pohodě jdou vedle sebe dva telefony, ale tyto sluchátka ne. Děkuji za radu. Hezký den
Dobrý den, je součástí balení i napájecí adaptér? Děkuji.
Dobrý den, jaký je maximální výkon USB c, konkrétně zda se s tím dá nabít Mb air. děkuji
Dobrý deň, aký je rozmer tejto nabíjačky. Ďakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07