Obnoviť stránku

Diskusia k ELITE SCREENS, antireflexné plátno v pevnom ráme 100" (16:9)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ELITE SCREENS, antireflexné plátno v pevnom ráme 100" (16:9), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ELITE SCREENS, antireflexné plátno v pevnom ráme 100" (16:9) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ELITE SCREENS, antireflexné plátno v pevnom ráme 100" (16:9) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ELITE SCREENS, antireflexné plátno v pevnom ráme 100" (16:9) - Premietacie plátno
ELITE SCREENS, antireflexné plátno v pevnom ráme 100" (16:9)
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 1
Dobry den, ma to smysl pro normalni projektory (Xgimi Horizon) nebo jen pro UST? diky
který z produktů je s šedým povrchem?
Je to toto plátnu AR100H-CLR ? Odkaz do neznáma
Dobrý den, prosím o rozměry balíku ve kterém se dodává Elite Screens AR100H-CLR. Moc děkuji.
Dobrý deň Je možné si objednať aj novší model tohto plátna: AR103H-CLR2? Ďakujem
Dobry den, potreboval by som ramove platno CLR pre ust projektor, konkretne pre Optoma cinemax P2. Planujem ho do prestreseneho altanku (exterieru), preto by som rad vedel, ci je toto platno ELITE SCREENS AR100H-CLR vhodne aj do prostredia kde pravdepodobne bude dochadzat k teplotnym zmenam a zmenam vlhkosti. Cital som na forumoch ze sa im niektore platna (od inych vyrobcov) v pevnom rame pri zmene teploty deformovali a obraz bol logicky taktiez zdeformovany. Alebo ci neviete mi poradit nejaku alternativu, ktore platno je vhodne do exterierov. Dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06