Obnoviť stránku

Diskusia k ELECTROLUX EMS 20300 OX

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ELECTROLUX EMS 20300 OX, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ELECTROLUX EMS 20300 OX ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ELECTROLUX EMS 20300 OX vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ELECTROLUX EMS 20300 OX - Mikrovlnná rúra
ELECTROLUX EMS 20300 OX
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 7
Na prednej strane je fólia? Lebo som tam prstom spravil škrabanec, bojím sa toho povrchu dotknúť. Ak je tam taký nekvalitný plast, tak je to riadne sklamanie.
Zdravim, má tato mikrovlnka nozicky, nebo lezi na cele sve spodni strane? A pokud nozky ma, jaka je jejich vzdalenost od celni hrany? Protoze police na kterou bych ji chtel polozit meri pouze 32cm na hloubku
Dobrý den, má tato mikrovlna vnitřní úpravu z nerezu? Děkuji
Dobrý den, chtěla bych se optat, jaká je v mikrovlnce rezerva kolem otočného talíře. Máme doma talíře průměru 26 cm a zajímá mě, zda by se do této mikrovlnné trouby vešly.
Ja jsem kupoval tento zboži HISENSE RS670N4AC1 pred asi 10 dnu, je možne dostat tento zboži jako darek Mikrovlnná trouba EMS 20300 OX. Dekuji.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12