Obnoviť stránku

Diskusia k Einhell AKU GE-CM 33 Li Kit

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Einhell AKU GE-CM 33 Li Kit, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Einhell AKU GE-CM 33 Li Kit ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Einhell AKU GE-CM 33 Li Kit vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Einhell AKU GE-CM 33 Li Kit - Aku kosačka
Einhell AKU GE-CM 33 Li Kit
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 10
Dobrý den, chci se zeptat, zda má sekačka pojezd, protože jsem ji někde našel jako bez pojezdovou. V diskuzi ale píšete, že pojezd má..
Má sekačka pojezd? Je sekačka účinná i ve svažitém terénu trochu rozrytém hryzci? Díky.
nevíte někdo jak dlouho vydrží sekat?
zdravim kolko je v baleni nabijaciek? kedze su tam 2 baterie.
zdravim kolko je v baleni nabijaciek? kedze su tam 2 baterie.
Dobry den chcem sa spytat preco stoji v (obi.sk) rovnaka kosacka rovnaky model rovnake balenie o rovnych 100€ menej? Dost ma to prekvapilo. Dakujem
Kosačku mám kúpenú a na jedno nabitie vydrží kosiť ani nie 40 m2, i keď v popise má uvedené, že je určená na trávnaté plochy do 200 m2. Otázka pre Alza Expertov: Kosačka má dve 2 Ah batérie, môžem dokúpiť jednu 4 Ah batériu a používať spolu jednu menšiu a jednu väčšiu naraz, alebo by som musel kúpiť dve nové veľké a vždy používať dve rovnaké? Ďakujem.
Dobrý den. Předpokládám, že sekačka potřebuje k provozu oba akumulátory. S jedním akumulátorem nefunguje. Pokud se tedy sekačka vybije, musím nabít oba akumulátory. Ovšem jestli se nemýlím, v příslušenství je jen jedna nabíječka na jeden akumulátor. Musím tedy nabít nejdřív jeden akumulátor a pak teprve druhý. Čas nabíjení je tedy dvojnásobný? Jaký je tedy skutečný celkový čas nabíjení?
Dobrý deň, chcem sa informovať či v cene tovaru je aj nabíjačka a batéria. Ďakujem
Dobrý den. Je součástí balani akumulátor i nabíječka? Děkuji za odpověď. Jirka

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16