Refresh the page

Questions and answers: EcoFlow RIVER Mini (Wireless)

This page contains frequently asked questions about EcoFlow RIVER Mini (Wireless). If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about EcoFlow RIVER Mini (Wireless). They will be answered by our specialists.
EcoFlow RIVER Mini (Wireless) - Charging Station
EcoFlow RIVER Mini (Wireless)
Discontinued
Accessories Help and manuals 5 Reviews 1
Zvazujem kupu EcoFlow RIVER mini (Wireless), primarne na napajanie notebooku a monitora so sucasnym zapojenim solarneho panelu. 1, Cca aku zivotnost baterie mozem ocakavat, ak by sa denne (12h) stanica pouzivala na napajanie spominanych zariadeni s vykonom 40W (pri obcasnych peakoch 60-70W) a vykon solarneho panelu by bol vyssi? Pocet nabijacih cyklov by to nemalo ovplyvnovat, ak by sa bateria prakticky nevybijala? 2, Ked casom vyrazne klesne kapacita baterie (pod 50% po cca 1000-1200 cykloch?), da sa vymenit iba bateria, alebo treba celu stanicu? 3, V recenziach bola staznost na hluk, ale v youtube videach sa mi nezdala byt hlucna. Je velmi pocut ventilator, ked su zapojene zariadenia a zaroven by sa stanica dobijala zo solarnych panelov? 4, Uvazujem nad kupou solarneho panela EcoFlow 160W, aby som dostal vyssi vykon pri horsich svetelnych podmienkach oproti 110W verzii. Predpokladam, ze s tymto panelom by nemali byt problemy.
Pekný deň prajem, dá sa týmto solárnym panelom dobiť uvedená stanica? https://www.alza.sk/alzapower-max-e-100w-cierny-d5770515.htm?o=17
Pekný deň prajem, dá sa táto stanica dobíjať aj zo zásuvky z bežnej domácej siete (230 V)? Ak áno, je k tejto stanici pribalený aj kábel na dobíjaniez domácej siete alebo si treba kábel dokúpiť? Ďakujem.
Dobrý den, lze tuto nabíjející stanici současně dobíjet ze solárního panelu a používat k nabíjení telefonu a ledničky do auta? Předem děkuji.
Opravdu má zařízení výstupní proud 0,01A?!?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB02