Obnoviť stránku

Diskusia k EATON 5E 650i USB DIN

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa EATON 5E 650i USB DIN, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu EATON 5E 650i USB DIN ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k EATON 5E 650i USB DIN vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
EATON 5E 650i USB DIN - Záložný zdroj
EATON 5E 650i USB DIN
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5
Dobrý den, má zařízení ventilátor? Nebo je úplně tiché? Děkuji
Dobrý deň, chcel by som sa informovať ohľadom prepojenia tohto zariadenia s NAS https://www.alza.sk/synology-diskstation-ds218-d5259625.htm V zariadení EATON 5E 650i sú dva sloty na sieťový kábel, štandardný sieťový kábel sa ale do týchto slotov nezmestí, je príliš hrubý. V Synology je USB slot a štandardný slot na sieťový kábel. V Synology OS viem nastaviť IP UPS. Potreboval by som, aby sa NAS pri výpadku prúdu automaticky vypla.
Dobrý deň, je možné vypnúť zvukovú výstrahu pri výpadku?
Dobry den, ake kable su prilozene k tomuto zdroju ako prislusenstvo?
dobry den plan je napajat raspberry pi cez tuto UPS , v pripade vypadku elektriny sa o tom rPI dozvie cez USB a nastane clean shutdown 3 otazky: 1. v pripade vypadku prudu ostane rPI dalej bezat? 2. ked sa obnovi prud ( rPI je v tomto vypnuty - clean shutdown ) zacne do rPI znova prudit energia eg. zapne sa ? Dakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02