Obnoviť stránku

Diskusia k Dyson V11 Absolute Extra Pro

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dyson V11 Absolute Extra Pro, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dyson V11 Absolute Extra Pro ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dyson V11 Absolute Extra Pro vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Dyson V11 Absolute Extra Pro - Tyčový vysávač
Dyson V11 Absolute Extra Pro
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 5 Recenzie 84
Dobrý den, u tohoto vysavače máte uvedenou dobu provozu 1 min. Je to správný údaj? Děkuji.
Dobrý den, rozdíl mezi touhle verzí (Dyson V11 Absolute Extra Pro) a verzí Dyson V11 Absolute Extra je jenom náhradní baterie a stojan které jsou součástí balení? Nebo jsou tam ještě jiné rozdíly?
Dobrý deň , plánujete zaradiť do predaja aj nový Dyson V15 ? Ak áno , viete mi napísať aspoň približný termín ?
Nebo az se nabije, tak nabijecku vytahnout ze zastrcky a zapojit az budu zase nabijet? Nebo nabijecku muzu nepretrzite nechat zapojenou a nabijet prubezne?
Dobrý den, pokrývá záruka (a prodloužená záruka)i postupné zkracování životnosti baterie? Po roce či dvou používání bude vypadat živtonost baterie v době nákupu. Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01