Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Dyson Pure Cool Link TP02

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dyson Pure Cool Link TP02, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dyson Pure Cool Link TP02 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dyson Pure Cool Link TP02 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Dyson Pure Cool Link TP02 - Čistička vzduchu
Dyson Pure Cool Link TP02
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 1
Dobrý den, jaký je tozdíl mezi čističkou Dyson a čističkou EAp? Má tato rovněž wifi? https://www.alza.cz/eliz-eap-320-uv-wifi-d6252942.htm
Dobrý den proč se mě čistička zastaví když dám automatický režim,tak se vypne za necelou minutu.
lze používat pouze jako ventilátor, bez čističky a výměny filtrů?
návod k obsluze Dyson Pure Cool Link TP02 je tedy neštěstí, za tu cenu bych ráda měla kvalitní návod v českém jazyce, je možné???
V parametrech uváděn jen uhlíkový filtr. Je to chyba? Musí být HEPA + uhlíkový, že?
Lze s ním i topit?
ako casto sa musi menit filter?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13