Obnoviť stránku

Diskusia k DXRACER Formula OH/FH08/NR

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa DXRACER Formula OH/FH08/NR, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu DXRACER Formula OH/FH08/NR ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k DXRACER Formula OH/FH08/NR vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
DXRACER Formula OH/FH08/NR - Herná stolička
DXRACER Formula OH/FH08/NR
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 6
je zánovní zboží poškrábané nebo rozbité nebo zašpiněné????
Dobrý den, V textu je napsáno “pogumovaná kolečka”, ale na obrázcích jsou pouze základní kolečka. Má tedy tato židle základní kolečka, kolečka BLADE (případně v jaké barvě) nebo kolečka CONFICCE. Předem děkuji za odpověď.
Ma tato sedacka fh08 nr aj vankuse ?
Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať prečo je na jednom obrazku šedá a na druhom čierna farba.
Do jaké výšky je určena tato židle ?
Dobrý den, jsou součásti židle i polštářky pod bedra a pod hlavu?
Zdravím, je to trocha mätúce a obrázky sú rôzne, preto ma zaujíma ako je to s vankúšikmi. Podľa výrobcu by pri tomto type mali byť, ale na obrázkoch niesu. Sú teda dodávané k tejto stoličke alebo nie? Ďakujem

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13