Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k DoorBird D1101V na povrch, nehrdzavejúca oceľ

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa DoorBird D1101V na povrch, nehrdzavejúca oceľ, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu DoorBird D1101V na povrch, nehrdzavejúca oceľ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k DoorBird D1101V na povrch, nehrdzavejúca oceľ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
DoorBird D1101V na povrch, nehrdzavejúca oceľ - Videovrátnik
DoorBird D1101V na povrch, nehrdzavejúca oceľ
Predaj skončil
Poradňa a návody 4
Dobrý den. Prosím o sdělení, zda se dá pomocí videozvonku Doorbird D1101V zajistit případné následné otevření elektrického zámku v brance. Popřípadě, co je nutné k tomu doobjednat, aby to takto fungovalo. Děkuji Pavel
dobrý den, jaké má krytí proti dešti a je možné vyzvánění na více mobilních zařízení najednou , děkuji
Dobrý den, Prosím můžete mi zjistit dostupnost? Děkuji
Dobrý den, ma i zvonek do interiéru nebo zvoní pouze na mobil? Děkuji za informaci.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06