Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Doogee S86 PRO čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Doogee S86 PRO čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Doogee S86 PRO čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Doogee S86 PRO čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Doogee S86 PRO čierny - Mobilný telefón
Doogee S86 PRO čierny
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 3 Recenzie 12
Dobrý den, ráda bych k telefonu Doogee S86 PRO zakoupila také vyěnitelné ochranné sklo, ale nemohu ve Vaší nabídce najít odpovídající přímo pro tento typ. Poradíte mi, prosím?
Zdravim. Je moznost bezdratoveho nabijeni? Diky.
Dobrý den, včera 21.1.2022 jsem si objednával u Vás telefon DOOGEE S86 pro 8/128gb a dnes mi přišel k Vám na pobočku a mám problém že chci buď telefonovat tak je to hluché nic neslyším že to například vyzvání nebo mi někdo volá zvednu to a nic neslyším jediné co jde tak handsfree. Je chyba v telefonu nastavení nebo to mám dát reklamovat za vadu telefonu? Děkuji předem za odpověď. Jaroslav Šůla

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07