Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Diskusia k Dituo, tmavohnedé drevo, 400 ml

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dituo, tmavohnedé drevo, 400 ml, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dituo, tmavohnedé drevo, 400 ml ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dituo, tmavohnedé drevo, 400 ml vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Dituo, tmavohnedé drevo, 400 ml - Aróma difuzér
Dituo, tmavohnedé drevo, 400 ml
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 21 Recenzie 19
Dobrý den, zajímá mě napájení tohoto difuzéru. Jestli se připojí klasiky do zásuvky, nebo má USB napájení či na baterie. Děkuji
návod v ČJ není součástí balení kde je dostupný?
Dobrý den, je difuzér vhodný do menší ložnice o velikosti max. 15 m2? Pokud není, doporučíte nějaký jiný? Děkuji.
Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať aký dlhý je sieťový adaptér? Keďže to chcem kúpiť ako darček kamoške na narodeniny . A stol ma troska ďalej.
Dobrý den. Jaká je prosím velikost difuzeru jako výška a šířka?
Dobrý den, difuzér super jen po 14 dnech z něj nejde pára nebo úplně minimálně spíše vůbec. Je potřeba nějaké speciální čištění nebo poraďte co stím??? Děkuji
Dobrý den, jak vypnout přístroj, když nechci, aby byl v provozu? Např. 1 hod v provozu a poté vypnout. Po hodině sám vypne, avšak pořád svítí.
Dobrý den, je možno u tohoto difuzeru vypnout světlo, aby byl spuštěný a přitom nesvítil? Děkuji. VH
jak je, prosím, produkt veliký?
dobrý deň, dá sa nejako vypnúť dvojité pípnutie pri automatickom vypnutí zariadenia po uplynutí nastaveného času?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11