Obnoviť stránku

Diskusia k Dell USB-C (M) na HDMI/DP/USB-C (F) s Power Pass-Through

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell USB-C (M) na HDMI/DP/USB-C (F) s Power Pass-Through, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell USB-C (M) na HDMI/DP/USB-C (F) s Power Pass-Through ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell USB-C (M) na HDMI/DP/USB-C (F) s Power Pass-Through vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Dell USB-C (M) na HDMI/DP/USB-C (F) s Power Pass-Through - Redukcia
Dell USB-C (M) na HDMI/DP/USB-C (F) s Power Pass-Through
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 8
Dobry den, ak pouzijem tuto redukciu na pripojenie externeho monitoru (cez HDMI), viem do USB-C vstupu (v redukcii) pripojit adapter a bude mi zaroven nabijat laptop (mam Dell XPS). Dakujem, Pavol
Dobry den, Prosim Vas funguje tato redukcia na pripojenie v kombinacii: 1) Note 20 Ultra + TV (HDMI) 2) Note 20 Ultra + monitor (displayport) Dakujem.
Moj notebook ma usb c 3.2 gen1, ale nema podporu thunderbolt bude mi tato redukcia fungovat?
Dobry den. Bude mi fungovat, ked ako zdroj signalu pripojim telefon, do druheho usb-c pripojim nabijacku? Bude sa mobil pri takomto zapojeni sucasne aj nabijat?
Dobrý den, koupil jsem tenhle rozbočovač k notebooku (jiné značky), ale displayport ani HDMI monitor přes toto nemůžu vůbec rozjet. Zkoušel jsem to i na jiném počítači a vždy bez úspěchu. Kde je problém? Windows sice detekuje usb rozbočovač, ale nedetekuje další grafickou kartu. Nikde jsem nenašel ovladače s pozdravem Jakub Milata
Zdravim, viem cez tuto redukciu pomocou display portu preniest 144 HZ ? S pozdravom
Dobry den, ma prosim redukce DP 1.2? Pokud ano, mela by umet daisy chain. Diky
Dokážem pomocou redukcie premietať obraz na 2 monitory zároveň ako rozšírenú pracovnú plochu ?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16