Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Diskusia k Dell Gaming Backpack (GM1720PM) 17"

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell Gaming Backpack (GM1720PM) 17", na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell Gaming Backpack (GM1720PM) 17" ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell Gaming Backpack (GM1720PM) 17" vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Dell Gaming Backpack (GM1720PM) 17" - Batoh na notebook
Dell Gaming Backpack (GM1720PM) 17"
Momentálne nedostupné
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 5
Kedy bude dostupný na nákup v ALZA v BA Nivy ? vopredm ďakujem.
Ahoj dilemujem medzi týmto batohom a herným Lenovo Legion 17" - máte niekto skúsenosti s oboma? Mali ste ich v ruke na porovnanie? Potrebujme pevnejší z nich, menmej handrený.. Legion vyzerá pevnejšie, ale má dosť nepodarený dizajn.. povrch má ale Legion pogumovaný, nie "neopren" - tento vak vyzerá práve nejako handrene (podľa unboxing videí na youtube..) - Kto mi poradí ?
Dobrý den,vešel by se do batohu herní notebook Asus Rog Strix G17.Děkuji za odpověď.
dobrý den, vejde se do batohu notebook Lenovo Legion 5? Jeho rozmey jsou 28cm x 40cm. Díky moc Milan
zmestí sa sem legion y740? ( tie majú pánty trochu viac vpredu takže sú ešte širšie než bežné 17 palcové ntb a do niektorých 17" tašiek sa nezmestia.)
Dobrý den, vešel by se do batohu herní notebook Asus ROG G75V? Děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09