Obnoviť stránku

Diskusia k Dell Alienware m17

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell Alienware m17, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell Alienware m17 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell Alienware m17 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Dell Alienware m17 - Herný notebook
Dell Alienware m17
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7
V popise mate operacnu pamet 32GDDR6... co je nezmysel..
Dobrý deň, kedy budú dostupné M17 a v akých konfiguráciach? Budete mať aj najvyššie možné? Bude konfigurátor ako na stránke US DELL? Ďakujem
dobry den, tieto notebooky sa uz par dni predavaju, kedy budu dostupne v cz?
jaková bude cena i9/RTX2080
Dobrý deň , bude skladom aj 15 palcova verzia prípadne kedy ? Ďakujem
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, kedy bude Dell Alienware m17 dostupné na Slovensku. Nikde som takú informáciu nenašla. Ďakujem.
Dobrý den, pravděpodobně to není úplně to nejlepší místo na dotaz, nicméně nikde jsem nenašel novou revizi s grafickými kartami RTX pro Dell notebooky řady G (z CES 2019), konkrétně by mne zajímal Dell G7 15 7590. Máte nějaké informace, zda se tato revize dostane i na náš trh? A pokud ano, jaký je předpokládaný termín?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17