Obnoviť stránku

Diskusia k Dell Alienware Elite Gaming Mouse – AW959

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Dell Alienware Elite Gaming Mouse – AW959, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Dell Alienware Elite Gaming Mouse – AW959 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Dell Alienware Elite Gaming Mouse – AW959 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Dell Alienware Elite Gaming Mouse – AW959 - Herná myš
Dell Alienware Elite Gaming Mouse – AW959
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 1 Recenzie 1
Dobry den, chtel bych se zeptat, zda pro to RGB podsviceni musi mit podporu deska, nebo zda to sviti jako kazda jina klavesnice, bez nutnosti hardwarove podpory. Mam starsi desku, kde mi treba RGB vetraky nesviti. Dekuji za odpoved.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19