Obnoviť stránku

Diskusia k DAHUA SD1A203T-GN-W

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa DAHUA SD1A203T-GN-W, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu DAHUA SD1A203T-GN-W ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k DAHUA SD1A203T-GN-W vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
DAHUA SD1A203T-GN-W - IP kamera
DAHUA SD1A203T-GN-W
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 1
Zákazník Petr Mika položil jednoznačný dotaz. Odpověděl mu expert Alza. Jelikož odpověděl ŠPATNĚ, přidal jsem svojí odpověď, na kterou už raději expert Alza neodpověděl. Proč? Bojí se snad přiznat svojí chybu? Nebo si Alza vůbec nic nedělá z názorů zákazníků? Nebo je měsíc pro Alzu krátká doba na odpověď?
Dobrý den, lze kameru napájet pomocí PoE? Děkuji.
Dobrý den, obsahuje balení této kamery i příslušný síťový adaptér nebo je potřeba jej dokoupit zvlášť?
Dobrý den, má tato kamera neviditelné noční vidění?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13