Obnoviť stránku

Diskusia k D-Link DIR-878

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa D-Link DIR-878, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu D-Link DIR-878 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k D-Link DIR-878 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
D-Link DIR-878 - WiFi router
D-Link DIR-878
Predaj skončil
Poradňa a návody 9 Recenzie 3
Kolik dB ma kazda antena? Vsechny anteny vysilaji 5GHz nebo 2.4GHz?
dobry den su odnimatelne anteny?
Dobrý den, bude tento router fungovat s optickým internetem od O2?
Dobrý den, mám zřízený internet přes optiku od O2. Lze nastavit připojení k síti pomocí PPPoE s podporou VLAN? Bude mi tento router fungovat? Děkuji
Dobrý deň. Prepáčte ale pri predošlej otázke som mal na mysli , či router podporuje MESH. Ďakujem
Dobrý deň. Momentálne mám ADSL ale po skončení viazanosti chcem prejsť na optiku.podporuke tento model aj tento štandard prevodníku d/a? okrem ADSL, aby som nemusel znova kupovať router. A budem môcť pomocou terajšieho rutra D link od t.com rozšíriť sieť aj do susednej budovy.Este má zaujať prítomnosť Slovenskej/Českej menu, resp. Možnosti nastavenia menu, hlavne čo sa týka ochrany.
Podporuje tento ROUTER aj BRIDGE mode....teda dokaze sa napojit cez wifi a odosielat dalej kablom(teda nieco ako extender)
Dobrý deň.Mam dvojposchodovy dom ruter na vrchnom podlaží nemá signál čo by ste odporúčal?dakujem
Lze připevnit router na zeď?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11