Obnoviť stránku

Diskusia k D-Link DCS-8525lh

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa D-Link DCS-8525lh, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu D-Link DCS-8525lh ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k D-Link DCS-8525lh vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
D-Link DCS-8525lh - IP kamera
D-Link DCS-8525lh
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 6 Recenzie 1
Dobrý den, lze se připojit na kameru skrze mobilní aplikaci přes mobilní data? Je tedy kamera spárovaná do cloudu výrobce?
Kupil som si tuto mizernu pomalu a slabu kameru za vela penazi a nema ani navod v slovenskom jazyku...
Dobry den, 1. umoznuje kamera pernamentni nahravani? 2. proc kamera pri detekci pohybu nahraje jen cca 8 sekund a vbjednom zaberu a pak dalsi zaber dalsich 8 sekund? dekuji
Dobrý den, pokud instaluji kameru na strop hlavou dolů lze otočit obraz? Děkuji
Da sa ukladat zaznam na nejake interne ulozisko? Myslim tym HDD pripojeny na router.
dobry den, ma prosim kamera zoom?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17