Obnoviť stránku

Diskusia k Cubot King Kong Mini 2 oranžový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cubot King Kong Mini 2 oranžový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cubot King Kong Mini 2 oranžový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cubot King Kong Mini 2 oranžový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Cubot King Kong Mini 2 oranžový - Mobilný telefón
Cubot King Kong Mini 2 oranžový
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 20 Recenzie 33
Dobry den telefon nenacte cd kartu co s tim
Dobrý den Ne rozeznává sim karty ? Jak to mám nastavit? Diki
Dobry den, podporuje telefon slovencinu?
Nejde nám nijak zapnout telefon king kong mini 2 v oranžové barvě po dvou letech používání.Co s ním je a jak ho můžeme zapnout? Při připojení drátem k počítači ho počítač nevidí. Předem děkuji za odpověď.
dobrý den ,má telefon notifikační diodu a sos tlačítko ?
Dobrý den, umí tento mobil komunikovat bezdrátově protokolem ANT+ (např chytré hodinky, senzory, apod)?
Dobry den, pocas hovoru ked prilozim telefon k uchu, tak obrazovka nezhasne. Chcem sa opytat, je problem v nastaveniach, alebo telefon vobec nema tuto funkciu ? Je to dost otravne. Rovnako je to otravne ked vam zvoni telefon vo vrecku, obrazovka sa aktivuje a kym telefon vyberiete, tak hovor sa stihne aj dvihnut aj zrusit :(((((
Dobrý deň, ako si môžem stiahnuť fotky/videá zo smartfónu do počítača?
Dobrý deň, pri telefonovaní (cez O2) volaný v slúchadle počuje ozvenu svojho hlasu. Keď použijem túto O2 SIM-kartu v inom telefóne, tento problém tam nie je. Na O2 mi povedali, že chyba je asi v telefóne. Dá sa porucha nejako odstrániť? Telefón je úplne nový, zvažujem jeho vrátenie v 14-dňovej lehote, ak sa porucha neodstráni.
Zdravím. Je v telefonu svítilna? Pokud ano, jakým způsobem se spouští? Dá se nějakým tlačítkem na boku telefonu?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16