Obnoviť stránku

Diskusia k CPA Halo 18 Senior červený

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CPA Halo 18 Senior červený, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CPA Halo 18 Senior červený ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CPA Halo 18 Senior červený vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
CPA Halo 18 Senior červený - Mobilný telefón
CPA Halo 18 Senior červený
Predaj skončil
Dobrý deň, je možné na tomto telefóne zapnúť funkciu identifikácie volajúceho? Lebo mamina má 400 kontaktov a nerada by som po jednom pred každé číslo vpisovala špeciálny kód *31#, ktorú mi poradili v Telekome. Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň, prosím Vás dajú sa na telefóne CPA halo 18 senior prednastaviť predvolené telefónne čísla? napr. po stlačení čísla 1 - číslo, po stlačení 2 - číslo ... ďakujem
Dobry den, bude telefon fungovat aj na 4g/5g sieti. Orange od 31.12.23 vypima 3g siet. Dakujem za odpoved
Prosím Vás, ako môžem zrušit blokovanie klavesnice. V navode to neviem najst. Mama ma problem odblokovat klavesnicu. Dakujem
Dobrý den, jakým způsobem dostat do telefonu fotografii pro fotokontakty či mp3 soubor pro vyzváněcí melodii? Děkuji.
Nová SMS je zobrazena na display celá nebo se postupně posouvá (jako na Aligator)?
Jde nastavit příjem hovoru jakýmkoli tlačítkem? Halo 11 to uměl, tady to nemohu najít. Děkuji
Dobrý den, má telefon podsvětlenou klávesnici? Svítí při příchozím hovoru zvedací tlačítko? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, umí tento telefon zablokovat číslo v kontaktech, aby z něj nepříjímalo hovory ani sms? A má tento telefon galerii obrázků? Děkuji za odpověď.
Zvládne telefon přijímat dlouhé sms (tj. vice než 160 znaků)? Aby nedocházelo k dělení e-receptu do více zpráv.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17