Obnoviť stránku

Diskusia k Corsair TX650M

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Corsair TX650M, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Corsair TX650M ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Corsair TX650M vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Corsair TX650M - PC zdroj
Corsair TX650M
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 1
Dobrý deň / večer. Chcel som sa vas opytat či tento zdroj na takejto konfiguracii utiahne v pohode bez problemov na full grafike napr. hry ako sú GTA 5 ONLINE, World Of Tanks alebo Modern Warfare (2019) : procesor : https://www.alza.sk/intel-core-i7-9700k-d5463127.htm grafika : https://www.alza.sk/msi-geforce-rtx-2070-gaming-z-8g-d5478815.htm Vopred ďakujem vopred za odpoveď.
Zdravím. Po zmačknutí zapínacího tlačítka trvá docela dlouho, než se začne cokoli dít - rozsvítí se pwr LED, roztočí se chladiče. Někdy třeba i 10s.. Je to běžné chování?
Dobrý den, vlastním tento zdroj a při zapnutí slyšitelně cvakne a při vypnutí taky. je to vada ?
Dobrý den, zakoupil jsem tento PSU a mám velký problém, základn í desk MSI X570 A PRO vyžadeje, aby byl zapojen jak CPU_PWR1 tak i CPU_PWR2 (mám ryzeb 7 3700X), co jsou 8-pin a 4-pin, jenže toto PSU nemá k sebe žádný 4-pin. Mám obtíže 4-pin kabel někde v česku vůbec najít, jaké jsou mé možnosti?

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17